Vi äro alla olika

Ni som hängt med mig på instagram har nog förstått att igenkänningsfaktorn i frisöryrket roar mig farligt mycket.

På salongen där jag jobbar är vi fyra härliga frisörer, med många olikheter.

Jag är något av ett kontrollfreak som väger färger prick på grammet- även blekning som faktiskt går att blanda till ”vald” konsistens- jag håller gärna allt cleant och snyggt omkring mig (applicerar jag en rinnig färg en trött måndagsmorgon slänger jag gärna en handduk på golvet för att säkra mig för eventuellt spill. Inte så graciöst men struntsumma) och river folie för alla dagens kunder på morgonen när jag kommer till salongen.

Jag beskyller min tidigare mentor Thomas för min militanta ordning och reda, han fostrade mig strikt och korrekt under trainee tiden. ❤️

Mina kollegor däremot tillhör dem som gör det mesta på känsla, (men med precis lika fina slutresultat som mina). Dock driver jag gärna med två av dem eftersom deras arbetsstationer ser ut som en krigszon under arbetets gång, med kvicka mothugg om mitt eget beteende som följd.

Men vi har väl alla kollegor med roliga egenheter?

Vilken kategori tror ni jag tillhör?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: